Luksus indpakning Gratis gravering Fri fragt ved køb over kr. 500,- tE-mærketTlf: +45 72 40 20 40          MAN - FRE 9 - 18

Aldrig nogensinde før har vi haft så stor efterspørgsel på guldringe til mænd som nu. Signet ring med og uden sten er tilbage i modebilledet og mere hot end nogensinde før. Hos Dorotea har vi guldringe til mænd i 14 karat guld og hvidguld, med og uden sten, til enhver smag. Alle vores modeller kan på bestilling desuden fås i sølv. Alle vore guldring herre og dame modeller fås med indgravering på bestilling. Men hvordan kan vi så lave en 14 karat guldring herre billigt? Læs om det og alle dine muligheder for herre guldringe her!

GULDRINGE TIL MÆND 14 KARAT

Alle vores guldringe til mænd er 14 karat guld eller hvidguld. Vi anbefaler altid altid 14 karat guld til ringe, da det giver den bedste modstandsdygtighed overfor ridser og hakker, som især vores brug af vores hænder gør, at vores ringe bliver udsat for i dagligdagen. Du kan læse mere om, hvad karat betyder, og hvordan man regner det ud i artiklen her.

ÆGTE SØLVRINGE TIL MÆND

Er du ikke en guldring herre, men er du mere til ringe i sølv, fås alle vores ringe til mænd skam også i ægte sølv. Da vi ikke har så stor efterspørgsel på sølvringe til mænd, kan du bare desværre ikke se dem i shoppen. Ring eller kontakt os via vores kontaktformular her, for en pris på nøjagtig den model ring du ønsker i sølv. Er det en vielses- forlovelsesring i sølv du er på kig efter, se da artiklen her og se vores udvalg af smukke vielses- og forlovelsesringe her – De fås alle i sølv.

SIGNET RING TIL HERRER

Vores signet ringe er mere populære end nogensinde før. Om du er rockstjerne, business man, eller bare er en moderne mand respekt for sig selv, er en signet ring et must – uanset om du er til sølv, hvidguld eller er en guldring herre. Vi har signet ring til herre 14 karat guld og hvidguld. Vi har Vi har signet ring til herre med og uden sten. Går du og drømmer om en helt speciel signet ring, og ikke kan finde den blandt vores udvalg her, så prøv endelig at kontakte os, så ser vi, hvad vi kan finde, som passer dine ønsker.

SIGNET RING MED STEN

Hvis du er en guldring herre, er du muligvis også en bling-bling herre. En del af vores signet ringe til mænd er med sten. Hos Dorotea anvender vi zirkonia sten for at holde priserne nede. Zirkonia er en kustigt fremstillet sten, der i dag bruges af langt de fleste mennesker, som et billigere alternativ til diamanter. Læs om, hvad zirkonia helt præcist er  i artiklen her. Og prøv engang at se, om du kan se forskel på zirkonia sten og diamanter i videoen her.

HERRE RINGE MED INDGRAVERING

Ligesom vi indgraverer forlovelses- og vielsesringe, kan du også bestille alle vores herre ringe med indgravering. Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål om indgravering i netop den guldring af herre modellerne, du ønsker dig.

HVORDAN KAN VI LAVE SÅ BILLIGE RINGE TIL MÆND I 14 KARAT GULD?

Alle vores produkter er håndlavede og laves kun på bestilling. Derfor har vi en leveringstid på ca. 15 dage. Det gør til gengæld, at vi kan holde omkostningerne nede, og derfor kan vi tilbyde billige ringe til mænd i 14 karat guld til fuldkommen vanvittigt lave priser.

Har du spørgsmål til vores produkter eller dine muligheder i forhold til en af guldring herre modellerne, skal du endelig kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe!