Luksus indpakning Gratis gravering Fri fragt ved køb over kr. 500,- tE-mærketTlf: +45 72 40 20 40          MAN - FRE 9 - 18

Hvad betyder karat?

Ordet karat dækker over to ting; Størrelsen på diamanter og renhed på guld. Men hvad betyder karat så? Er der tale om diamanter afgøres karaten altså af diamantens vægt. Taler vi om guld, handler det altså om, hvor stor en del af smykket der er lavet af rent guld. Bliv klogere på hvordan man udregner karat for både guld og diamanter her!

 

 

Hvordan måler man sin ringstørrrelse?

Hvordan måler man sin ringstørrelse

Hvordan måler man selv sin ringstørrelse? Hvis du ikke lige kommer forbi en smykkeforretning, hvor du kan få målt din ringstørrelse, findes der heldigvis flere metoder, hvorpå du selv kan måle din ringstørrelse derhjemme – uanset om du allerede har en ring der passer eller ej. Her får du 4 bud på, hvordan du kan måle din ringstørrelse hjemme ved dig selv.

 

Den perfekte forlovelsesring i sølv

At finde den helt rigtige forlovelsesring i sølv, kan være sværere end du umiddelbart tror. Det kan nemlig være rigtig svært som mand at regne ud, hvilken stil din kommende forlovede mest er til. Selvom du tror, du kender hende, så har hun måske en helt bestemt mening om, hvordan netop hendes forlovelsesring skal se ud. Derudover er udbuddet af deciderede forlovelsesringe i sølv nedadgående. Men bare roligt; Vi hjælper dig! Hos Dorotea kan samtlige af de ringe du finder på siden nemlig fås i sølv.

 

Hvad er zirkonia sten?

Du er måske stødt på mange smykker, hvor stenen i smykket ligner en diamant, men bliver omtalt som zirkonia. Men hvad er en zirkonia sten egentlig? En zirkonia sten er et langt billigere alternativ til diamanter, der for det utrænede øje, til forveksling kan ligne en diamant, men der er en stor forskel – specielt i prisen. Læs her, hvorfor vi har valgt at lave smykker med zirkonia sten!

 

Vielsesringe 14 karat guld,hvidguld & rødguld

Er datoen er sat, gæsterne inviteret, og er det hele i øvrigt på plads til brylluppet, men mangler I stadig at finde vielsesringe? Så er I kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af vielsesringe i 14 karat guld, hvidguld, rødguld (i dag bedre kendt som rosa guld) og som en kombination af to eller tre af metallerne til markedets bedste priser. Læs her blandt andet, hvorfor vi anbefaler vielsesringe i 14 karat guld.

 

Ægte 14 karat guldring herre billigt – hvordan gør vi?

Aldrig nogensinde før har vi haft så stor efterspørgsel på guldringe til mænd som nu. Signet ring med og uden sten er tilbage i modebilledet og mere hot end nogensinde før. Hos Dorotea har vi guldringe til mænd i 14 karat guld og hvidguld, med og uden sten, til enhver smag. Alle vores modeller kan på bestilling desuden fås i sølv. Alle vore guldring herre og dame modeller fås med indgravering på bestilling. Men hvordan kan vi så lave en 14 karat guldring herre billigt? Læs om det og alle dine muligheder for herre guldringe her!