Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dorotea.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Hvordan måler man sin ringstørrelse? – Dorotea Smykker
Luksus indpakning Gratis gravering Fri fragt ved køb over kr. 500,- tE-mærketTlf: +45 72 40 20 40          MAN - FRE 9 - 18

Hvordan måler man sin ringstørrelse

Hvordan måler man selv sin ringstørrelse? Hvis du ikke lige kommer forbi en smykkeforretning, hvor du kan få målt din ringstørrelse, findes der heldigvis flere metoder, hvorpå du selv kan måle din ringstørrelse derhjemme – uanset om du allerede har en ring der passer eller ej. Her får du 4 bud på, hvordan du kan måle din ringstørrelse hjemme ved dig selv.

Hvordan måler man sin ringstørrelse helt nøjagtigt?

Når du vil finde frem til din nøjagtige ringstørrelse, skal du benytte dig af en ringmåler. Hos Dorotea kan du låne et professionelt ringmålersæt. Sættet er nøjagtigt, som dem du kender fra smykkeforretningerne. Mod et depositum på 300,- sender vi ringmåleren til dig med posten. Du har herefter 14 dage til at få målt din ringstørrelse og sende ringmåleren tilbage til os, hvorefter vi refunderer depositummet.

Du kan også vælge at købe en hjemme-ringmåler til kun 25 kr. Vores hjemme-ringmåler fungerer som et lille bælte, du kan spænde ind og ud, hvorefter din ringstørrelse fremgår i displayet. På den måde har du altid en ringmåler til din rådighed, hvilket formentlig for de fleste vil være brugbart mange gange i livet fremover.

Det skal du være opmærksom på, når du måler din ringstørrelse

Der er nogle forbehold, du skal tage dig, når du vil måle din ringstørrelse. Det er nemlig vigtigt, at du husker på, at der er et hav af faktorer, der får dine fingre til at hæve. Det gør de bl.a. under graviditet, når de er varme eller af forskellige sygdomme, ligesom vores fingre ændrer tykkelse i løbet af en helt almindelig dag.

Det er især vigtigt at finde frem til den helt nøjagtige ringstørrelse, når der skal købes vielsesringe, som skal graveres, og derfor ikke kan byttes. Skulle uheldet alligevel være ude, eller skulle din ringstørrelse ændre sig over tid, kan vi dog typisk tilbyde at tilrette ringen med 1-2 størrelser alt efter ringens design. Vi anbefaler dog alligevel ALTID, at du benytter dig af de professionelle ringmålere, når du skal finde ud af, hvordan måler man sin ringstørrelse.

Mål selv din ringstørrelse derhjemme

Hvordan måler man sin ringstørrelse derhjemme, når man ikke har tålmodighed til at vente på, at vores ringmålere kommer med posten? Du har flere muligheder, men dine muligheder kommer lidt an på, om du har adgang til en ring, som du med sikkerhed ved passer.

Hvordan måler man sin ringstørrelse ud fra selve ringen?

Hvis du har adgang til en ring, der passer, kan du måle den indvendige diameter på ringen, og på den måde finde frem til ringstørrelse. Dette trick kan også bruges til, hvis du for eksempel skal give en ring i gave, men ikke helt kender modtagerens størrelse. Hvis det er nemmere for dig, og du kan slippe af sted med det, kan du også lægge en af modtagerens ringe på et stykke papir og tegne den indvendige cirkel, med en tynd blyant eller kuglepen. Du måler herefter diameteren på cirklen, og ser i skemaet nedenfor, hvilken ringstørrelse det svarer til.

Hvordan måler man sin ringstørrelse uden at have adgang til en ring?

Ja hvordan måler man egentlig sin ringstørrelse, hvis man IKKE har adgang til en passende ring?

Hvis du ikke har adgang til en passende ring, kan du bruge noget snor i stedet. Snoren kører du rundt om fingeren – uden at stramme! Du måler herefter snoren, og så har du omkreds af din finger. Antallet af millimeterne svarer til din ringstørrelse. Det er vigtigt at du ikke strammer snoren til, da det vil kunne angive den forkerte ringstørrelse. Måler du omkredsen, vil 60 mm. altså ganske enkelt svare til en ringstørrelse 60.

Ovenstående metoder til at finde frem til hvordan måler man sin ringstørrelse derhjemme, er ikke helt pålidelige. Størrelserne kan snyde, og vi anbefaler derfor ALTID, at du bestiller professionelle ringmålere, til at finde frem til den rigtige størrelse.

Held og lykke

Hvordan måler man sin ringstørrelse