Luksus indpakning Gratis gravering Fri fragt ved køb over kr. 500,- tE-mærketTlf: +45 72 40 20 40          MAN - FRE 9 - 18

Er datoen er sat, gæsterne inviteret, og er det hele i øvrigt på plads til brylluppet, men mangler I stadig at finde vielsesringe? Så er I kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af vielsesringe i 14 karat guld, hvidguld, rødguld (i dag bedre kendt som rosa guld) og som en kombination af to eller tre af metallerne til markedets bedste priser. Læs her blandt andet, hvorfor vi anbefaler vielsesringe i 14 karat guld.

HVORFOR VÆLGE VIELSESRINGE I 14 KARAT GULD

Når I leder efter vielsesringe, er 14 karat guld et fornuftigt valg. Som du kan læse dig frem til i artiklen ’Hvad betyder karat’, er 14 karat guld lige med 58,5% rent guld, hvilket er den anbefalede karat til vielsesringe, da de bliver blødere og mindre modstandsdygtige overfor ridser og hakker, jo højere karat de har.

Hos Dorotea er alle vores ringe stemplet med 585, som indikerer, at der er tale om 14 karat guld – Og det er uanset, om det er guld, hvidguld eller vores rosaguld (rødguld).

Alle metallerne er altså blandet med andre metaller. Det gør man blandt andet for at ændre farven på hvidguld og rødguld, og for at øge styrken og modstandskraften i smykket. Den største forskel på typerne er farven, hvor den gode kvalitet vil være den samme, samtidig med, at der vil være de samme muligheder for indgravering og design.

VIELSESRINGE I 14 KARAT GULD

Vielsesringe i 14 karat guld er de ringe vi kender bedst. Selvom ringene er ensfarvede, behøver de langt fra at være kedelige. Vielsesringe i 14 karat guld laves i dag ofte med fræsninger, som giver ringen et farvespil med blanke mønstre eller matte/ru overflader, eller med sten som får ringen til at skinne og give den mere blikfang. Hos Dorotea benytter vi os af zirkonia sten, som du kan læse mere om her.

VIELSESRINGE I 14 KARAT HVIDGULD

Ofte kan det også være svært at se forskel på hvidguld og sølv – Den største forskel er derfor prisen. Prisen for sølv er langt lavere end prisen for hvidguld, idet hvidguld er lavet af både guld og sølv, for at skabe den flotte lyse og skinnene farve. Vielsesringe i 14 karat hvidguld er et godt alternativ til det par, som foretrækker de lyse farver. Hvidguld er ekstremt slidstærkt.

VIELSESRINGE AF KOMBINEREDE METALLER

Vielsesringe i 14 guld, hvidguld og rødguld består af to eller tre af metallerne. Ringene er altså flerfarvede, og vil skille sig ud fra mange andre ensfarvede vielsesringe. Materialerne klæder hinanden virkelig godt, og der er noget symbolsk i, at man forener metaller i ét produkt, ligesom man forener to personer i ét ægteskab.

PERSONLIGE VIELSESRINGE I 14 KARAT GULD, HVIDGULD OG ROSAGULD

Vielsesringe skal gerne være noget helt særligt. Det er de ringe, der skal symbolisere jeres kærlighed til hinanden, og som I skal bære resten af livet. Derfor må ringene også gerne være skabt med kærlighed. Alle vores ringe er håndlavede, og laves kun på bestilling. Derfor vil jeres vielsesringe være noget helt særligt. Alle vores vielsesringe i 14 karat guld, hvidguld og rødguld bliver lavet med gratis gravering i både herre- og dameringen. Du modtager dine vielsesringe senest 21 dage efter bestillingen.

Har I brug for mere rådgivning om jeres kommende vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld, er I velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde de helt rigtige ringe til jeres store dag.
Rigtig god fornøjelse!